Veckonummer!

Såg en bild i mitt Facebook-flöde idag, som gjorde att jag genast slet fram min IPhone, knappade mig in i Inställningar > Epost, kontakter, kalendrar, för att sedan scrolla ned och voila! Där fanns en knapp jag aldrig sett tidigare, nämligen en knapp för Veckonummer:

veckonummer

Om du ser till att bocka i knappen vid Veckonummer får du i kalendern följande vy med veckonumret i vänsterkanten:

kalender med veckonummer

Det verkar mest vara svenskar som använder veckonummer, men desto gladare blir väl vi! För äntligen slipper jag ha en papperskalender vid sidan om, prenumerera på en speciell veckonummerskalender eller googla fram det, och jag kan tänka mig att jag inte är helt ensam om det heller. Så dela gärna med dig till andra IPhone- & IPad-användare. (Och om det inte funkar – uppdatera till iOS8!)

Visste du att denna funktionen fanns?

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.