Adventslyft nr 12 – Kvalitet

kvalitetKVALITET. Med en långvarig bakgrund inom läkemedelsbranschen så väcker det ordet en massa tankar i mig. Jag håller sedan ett antal år tillbaka en kurs i Kvalitets- och miljösystem på en yrkeshögskola i Skåne, och inleder alltid med att låta deltagarna fundera över frågorna:
Vad är kvalitet?
Vad betyder kvalitet för dig?

Det brukar bli ganska givande samtal, inte minst för att det är förbluffande många som aldrig utforskat begreppet kvalitet. Min egen relation med det har definitivt förändrats genom livet, och idag är kvalitet något jag försöker hålla mig medveten om så att jag hittar rätt kvalitet utifrån mina behov och önskemål.

Jag trillade över en Kickstarter-kampanj för Baccy Packs för någon månad sedan, och jag tycker att produkten till synes verkar uppfylla de önskemål jag sätter upp för ryggsäckar. Min Kånken har varit en trogen vän sedan jag gick i skolan, men blixtlåset har börjat tjorva senaste åren. Så jag har chansat på att Baccy Pack kan bli en fullgod ersättare. Jag har stöttat Kickstarter-kampanjen och hoppas att fler gör det, så att insamlingen kommer i mål. För endast då får jag hem min nämligen! Så kolla in kampanjen du med, kanske kanske du, liksom jag, är i behov av en snygg och reko ryggsäck av bästa kvalitet?

Kvalitet – jag har en känsla av att min blivande Baccy Pack kan bli en kär vän, som kommer att följa mig genom livet, så där som endast saker tillverkade med kärlek och riktigt god kvalitet kan göra.
Kvalitet – vem eller vad tänker du på?

1 tanke på “Adventslyft nr 12 – Kvalitet

  1. Livskvalitet, kvalitet på min handuks frotteöglor, blir en torr av att torka sig med den? Håller lakanen ett otal tvättar. Kvalitet – beskaffenhet …. jisses blir mycket på de olika områden. kvalitet på humöret?

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.