Adventslyft nr 24 – Reflektion

reflektionIdag är det julafton och jag vill ge dig en gåva. Gåvan heter REFLEKTION, och är den mest fantastiska av alla gåvor. För vet du vad som öppnar sig tack vare reflektion? Genom reflektion hittar du något oerhört viktigt, nämligen självkännedom. För det är DU som finns där, det är Du som välkomnar dig själv, det är Du som tar emot insikter, funderingar, förundran och nyfikenhet.

Vem är du? Vad tycker du om? Vad gör dig lycklig? Vem vill du vara? Vad är din gåva till världen? Hur vill du föra dig i världen? Vilket avtryck och intryck vill du ge? Vad skrämmer dig? Vad är möjligt? Vad är ett liv levt utifrån din fulla potential? Följer du ditt hjärtas röst?

Allt det där, och mycket mer, finns inom dig.

Inte som korta koncisa svar, nödvändigtvis. Men kanske. Lika sannolikt är svaren långa, komplicerade, otydliga som vore de dolda i ett dimhölje, tydliga som en blixt från klar himmel, eller i ständig rörelse, expansion.

Jag vågade mig in på vägen mot att upptäcka mitt sanna jag, och bortom det. Och den resan, när den väl är påbörjad, går inte att avbryta. Tror jag. Jag vet, just nu, att jag vill fortsätta min upptäcksfärd inom, utom och bortom mig. Inget jag gjort i mitt liv har känts så givande, så utmanande och så fantastiskt spännande som detta. Därför vill jag ge dig gåvan av reflektion, i hopp om att det kan öppna nya världar även för dig, inom, utom och bortom dig.

Dessa 24 adventslyft har varit mycket givande att skriva och jag hoppas att de gett dig något att läsa och reflektera kring. Jag tackar för att du hållit mig sällskap och önskar dig och de dina en riktigt kärleksfylld julhelg!

Reflektion – jag tänker med tacksamhet på att jag genom reflektion öppnat upp för att se vad som finns inom, utom och bortom mig.
Reflektion – vem eller vad tänker du på?

2 tankar på “Adventslyft nr 24 – Reflektion

  1. Pingback: Premiär på temat Naturens Guld | HERO – the coach

Kommentera här/Please comment here

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.